• De zaak van Fietsplus paul de Kruif biedt alle ruimte aan het Nederlandse Velo de Ville Exerence Centre

    Margriet Hunse

Zelf je fiets samenstellen bij Fietsplus Paul de Kruif

VELO DE VILLE Fietsplus verkoopt verschillende merken en fietsen voor ieders beurs en smaak, en een merk als Velo de Ville sluit daar goed bij aan. "De Houtense bevolking is heel divers van samenstelling, en ik denk dat dit merk hier goed past. De kwaliteit ligt hoog. De prijzen beginnen al rond de 500 euro, maar je kunt je ook helemaal uitleven en voor alle extra opties kiezen."

GROTE SMILE Fietsplus Paul de Kruif heeft in augustus de eerste modellen binnen gekregen, en de eerste fietsen zijn al uitgeleverd aan klanten. "Die reden met een grote smile de winkel uit." Niet alleen voor de klanten is Velo de Ville leuk, maar ook voor de fietsenhandelaar zelf voelt het als een cadeautje om met dit merk te werken. "Samen met de klant kies je alle opties uit. Welk model frame, welke kleur, wat voor afwerking. We zijn vaak echt wel even bezig."

EXPERIENCE CENTRE In de showroom van Fietsplus staan momenteel al ongeveer dertig verschillende modellen, en vanaf januari zal het complete assortiment aanwezig zijn. De fietsenzaak aan de Fossa Iberica zal dan het Nederlandse Experience Centre worden, waar dealers van Velo de Ville uit het hele land met hun klanten naartoe kunnen komen om alle modellen en mogelijkheden te bekijken en testen.