• Partou

Workshop 'gezond (op)voeden' bij Partou kinderopvang

HOUTEN Sinds september biedt Partou in Houten elke woensdagochtend peutergym aan. In samenwerking met het JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) worden er ook workshops gegeven voor alle ouders uit Houten. De thema's van deze workshops zijn gericht op een gezonde levensstijl voor kinderen en hun ouders. Op woensdag 23 november komt Elma van Wijk, jeugdverpleegkundige op het consultatiebureau (GGD), de workshop gezond (op)voeden geven.

Elma zal tijdens de workshop onderwerpen behandelen zoals: "Als mijn kind niet goed eet, krijgt hij ook geen toetje, Ik wil dat mijn kind in ieder geval 1 hapje proeft, Ik ben twee, dus ik zeg nee." Er zijn wellicht meerdere vragen waar u als ouder tegenaan loopt. Naast het beantwoorden van vragen, neemt Elma ouders mee in de pedagogische visie op gezond (op)voeden. Deze interessante workshop wordt op twee momenten aangeboden: van 9:00 tot 9:45 uur en van 10:00 tot 10:45 uur in de Sporthal van Taurus op Kruisboog 15. Alle ouders uit Houten zijn welkom en de deelname is gratis! Komt u ook?

Wilt u meer informatie over de workshop of over de peutergym? Stuur dan een mail naar peutergymhouten@partou.nl Ook kunt u uw kind direct aanmelden voor één of meerdere lessen via dit e-mailadres.