Wordt samen lid tijdens de duo dagen en ontvang 75 euro korting

HOUTEN Ben je alleen, ontvang 50 euro korting. Is jouw vriendin al lid, dan mag zij jouw aanbrengen en je ontvangt 99 euro korting.

Curves biedt een volledig programma van 30 minuten, zo ontwikkeld dat het voor elke vrouw haalbaar is. Curves heeft miljoenen vrouwen geholpen in alle soorten en maten om controle te krijgen over hun gezondheid en de effecten van ouderdom en ziekte te bestrijden. Door krachttraining, verstevigen je spieren. Als je dit combineert met cardiotraining, zal je niet alleen slank, maar ook 'strakker' en sterker worden! Afvallen door cardiotraining is natuurlijk super, maar wat heb je eraan als je blessures oploopt doordat je spieren niet sterk genoeg zijn om je gewrichten te ondersteunen? Door krachttraining kun je dit voorkomen doordat je spieren sterker worden. Je stofwisseling in rust wordt verhoogt waardoor je meer energie verbrandt als je stil zit. Tenslotte is het zo dat bij bepaalde vormen van krachttraining, je hartslag ook flink verhoogt. Hierdoor wordt ook tijdens het doen van de krachtoefeningen de vetverbranding gestimuleerd. Ontdek hoe jullie je doelen kunnen behalen met de ondersteuning van Curves.

Het is dus belangrijk om regelmatige lichaamsbeweging en krachttraining toe te voegen aan je dagelijkse routine. Maak nu tijd voor een gezonde levensstijl, Curves, minimaal drie keer per week 30 minuten.

Bij Curves helpen we vrouwen om de regie over hun eigen leven en gezondheid te nemen. Curves staat voor kwaliteit, elke dag opnieuw, en biedt een eenvoudige training waar vrouwen van elke leeftijd mee overweg kunnen! Curves is uniek!

Bel 030-6384080 of kijk op www.curves.nl/actie of kom langs aan Het Kant 43.