• Penitentiaire Inrichting (PI) in Nieuwegein

    DJI
  • Penitentiaire Inrichting (PI) in Nieuwegein

    DJI
  • Penitentiaire Inrichting (PI) in Nieuwegein

    DJI

Wervingsdag gevangenis Nieuwegein 2 november 2019

NIEUWEGEIN De Penitentiaire Inrichting (PI) in Nieuwegein zoekt nieuwe collega's! Daarom organiseert de PI op zaterdag 2 november 2019 een wervingsdag, speciaal voor de mensen die belangstelling hebben om in de PI te komen werken.

De inrichting telt ruim 400 bedden, verdeeld over verschillende afdelingen; gevangenis, huis van bewaring, extra zorg afdeling en de afdeling voor stelselmatige daders. En dan is er nog de pilot zelfredzaamheid die op twee afdelingen draait.

Het medewerkersbestand telt ongeveer 300 personen. Medewerkers op de afdeling, in de beveiliging, kantoorpersoneel, stagiaires, etc. werken samen voor én met de gedetineerden. De inrichting voert de sanctie opgelegd door de rechter uit, maar biedt gedetineerden ook de kans actief aan een succesvolle terugkeer in de maatschappij te werken. PI Nieuwegein staat voor Re-integratie en Herstel, en zoekt jou om ons team te versterken!

BESCHIKBARE VACATURES Er zijn vacatures beschikbaar voor penitentiair inrichtingswerker, complexbeveiliger, zorg en behandel inrichtingswerker en arbeidsmedewerker. Op onderstaande website vind je meer informatie over deze functies. https://werkenbijdepinieuwegein.nl/

WERVINGSDAG De wervingsdag biedt volop mogelijkheden om de inrichting van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken.

Er zijn twee aanvangstijden om uit te kiezen. De eerste voorlichtingsronde start om 09:00 uur en de tweede om 13:00 uur. Aanmelden kan via bovengenoemde website.

De wervingsdag vindt plaats in de inrichting zelf, op de Liesbosch 100 in Nieuwegein.