Wegens succes ook dit najaar: Informatieavond "Pensioen, wat te doen?"

Bent u tussen de 57-67 jaar en vraagt u zichzelf het volgende af: "Wanneer kan ik met pensioen? Hoeveel bedraagt mijn pensioeninkomen? Wat houd ik nu eigenlijk netto over? Wanneer krijg ik mijn AOW? Wanneer kan ik het beste mijn lijfrente laten uitkeren? Is het verstandig om mijn hypotheek af te lossen?

Worstelen met deze vragen is niet echt wat u wilt. Maar het niet tijdig beantwoorden van deze vragen kan nog veel vervelender zijn. Zoals financiële zorgen of iedere dag met pijn en moeite naar uw werk toe moeten, totdat u eindelijk met pensioen kunt gaan, terwijl dit misschien helemaal niet hoeft.

Maar gelukkig hoeft dit niet zo te zijn. Wat u gaat helpen is een grondige analyse van uw financiële situatie. Om daarmee een start te maken heeft Jolanthe van den Berg van Zuiver Advies, in het eerste kwartaal van 2016 vier keer een informatieavond gegeven. Vanwege het grote succes en de vele positieve reacties, is besloten om nog vier avonden in het najaar te organiseren en wel op:

Maandag 24 okober

Woensdag 9 november

Maandag 21 november

Dinsdag 6 december

Op deze avond leert u wat u kunt doen om uw financiële situatie te optimaliseren en welke stappen u nu al kunt zetten om dit te realiseren. Daarnaast krijg u uitleg over onder andere lijfrentes, pensioen, hypotheken. Maar ook antwoord op vragen over hoe u kunt schenken aan uw kinderen, hoe u uw kinderen kunt helpen bij het kopen van een woning en zal er ook nog aandacht worden besteed aan het onderwerp testament.

U bent van harte welkom van 19.30 tot 21.30 bij Bridges, Meidoornkade 22 in Houten (links naast de Expo). Interessant? Meld u dan snel aan via info@zuiver-advies.nl. De toegang is gratis. Plaatsen zijn beperkt beschikbaar. Het minimale aantal deelnemers is 6.

Jolanthe is onafhankelijk financieel planner (FFP en CFP®), woonachtig in Houten en eigenaar van Zuiver Advies. Zuiver Advies kenmerkt zich als één van de weinige advieskantoren die écht volledig onafhankelijk is, omdat ze geen financiële producten verkoopt.