Veel vrouwen uit Houten sporten bij Curves en het worden er steeds meer

Kom in beweging en maak het verschil voor jezelf én voor een goed doel. Oktober staat bij Curves in het teken van goede doelen. Er wordt geld ingezameld voor Pink Ribbon, Make a Wish en de Hartstichting. Deze doelen zetten zich dagelijks onder andere in voor het versterken van vrouwen, net als Curves. Curves helpt vrouwen op weg naar een gezonde levensstijl en dat doen ze aan de hand van de volgende 3 pijlers:

Fitness

Sporten bij Curves hoeft niet lang te duren. Bij Curves krijg je een totale lichaamsworkout. Een snelle gevarieerde training, gericht op zowel kracht als uithoudingsvermogen. In slechts 30 minuten verbrand je tot wel 500 kilocalorieën!

Voeding

Een gezond en makkelijk te volgen voedingsprogramma om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden. Curves beschikt over praktische menu's, geschikt voor het hele gezin.

Begeleiding

Iemand die jou kent, weet wat je beweegreden is, je ondersteunt en motiveert; dat staat centraal in de begeleiding van Curves. Iedere workout wordt persoonlijk begeleid door jouw Curves Coach.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in je vel wilt zitten, Curves en haar specialistes staan altijd voor je klaar! Dus wil jij jezelf én een goed doel helpen? Wordt dan nu gratis lid en doneer € 25,- aan het goede doel.

*Je betaald geen begeleidingskosten bij een donatie van €25 aan een goed doel. Alleen voor nieuwe leden.