Terug in het ritme met Curves

Doe mee aan de Low Sugarchallenge

Vakantie voorbij? Dan is het tijd om weer in je ritme te komen bij Curves. Curves helpt vrouwen op weg naar een gezonde levensstijl. En dat doen ze op geheel eigen wijze. Geen enkele vrouw is hetzelfde dus dat vraagt een persoonlijke aanpak. Bij Curves doen ze dat aan de hand van 3 pijlers:

Fitness

Sporten bij Curves hoeft niet lang te duren. Bij Curves krijg je een totale lichaamsworkout. Een snelle gevarieerde training, gericht op zowel kracht als uithoudingsvermogen. In slechts 30 minuten verbrand je tot wel 500 kilocalorieën!

Voeding

Een gezond en makkelijk te volgen voedingsprogramma om de stofwisseling te verhogen en vet te verbranden. Curves beschikt over praktische menu's, geschikt voor het hele gezin.

Begeleiding

Iemand die jou kent, weet wat je beweegreden is, je ondersteunt en motiveert; dat staat centraal in de begeleiding van Curves. Iedere workout wordt persoonlijk begeleid door jouw Curves Coach.

Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in je vel wilt zitten, Curves en haar specialistes staan altijd voor je klaar! In de maand september kun je je aanmelden voor de Low Sugarchallenge. 4 weken voor 39 euro. Wat houdt dit in? 4 weken sport je minimaal drie keer per week, elke week ontvang je een info-bulletin en een weekmenu, je wordt begeleid door 8 enthousiaste coaches. Dus wil jij ook weer in je ritme komen? Kom dan langs bij Curves Houten om te kijken wat Curves voor jou kan betekenen. Wil je niet mee doen met de low-sugarchallenge, probeer dan Curves 1 week gratis uit! Bel voor een afspraak: Curves Houten, 030-638 40 80 www.curveshouten.nl