• Martin en Hanke Rotteveel

    Rianne Veldman, Lifeviewfotografie

Restaurant Teus opent nieuwe lounge

HOUTEN Op 11 oktober is de nieuwe lounge van restaurant Teus geopend. Deze ruimte, voor vaste gasten beter bekend als de woonkamer, heeft de afgelopen maanden een volledige make-over gekregen. Restaurant Teus bestaat inmiddels ruim 7,5 jaar en als restaurant moet je natuurlijk blijven vernieuwen. Het is omgetoverd tot een eigentijdse, maar vooral verrassende lounge, waar je kunt onthaasten, lekker borrelen of genieten van een culinaire avond.

Martin en Hanke Rotteveel, eigenaren van restaurant Teus: "De nieuwe lounge is een echte weerspiegeling van wie wij zijn. Het is een tikkeltje gewaagd, anders dan anders en best on-Houtens. We willen graag dat onze gasten zich thuis voelen in deze eigenzinnige ambiance en ze culinair verrassen met onze bites, cocktails en goede wijnen per glas. Met deze gave lounge zijn wij uniek in Houten en we kunnen niet wachten om onze trots aan iedereen te laten zien.

In de lounge serveren we lokale bites, zoals bijvoorbeeld rauwe ham van het Houtens varken (Pig Me), maar ook een paar kleine gerechtjes. Zo kun je in tegenstelling tot het restaurant bijvoorbeeld een borrel drinken met een hapje of klein gerechtje, voordat je naar de film gaat, maar is het ook mogelijk om heerlijk onderuit te zakken met een goed glas wijn.

Uiteraard kunnen de gasten nog steeds de avond starten met een aperitief en een hapje voorafgaand aan het diner, vertrouwd, maar er kan nu nog veel meer. Men is welkom voor bijvoorbeeld de vrijdagmiddagborrel, een drankje na het eten of een avondvullende borrel met kleine gerechtjes."

Restaurant Teus heeft naast de lounge ook het logo vernieuwd in samenwerking met conceptmaker Diederik van Lieshout van Zware Jongens.