• Henk en Ernestine Voskuilen krijgen de prijs overhandigd

    Profile International

Profile Houten 'Ondernemer van het jaar 2019'

HOUTEN Ondernemers Henk en Ernestine Voskuilen van Profile Houten winnen de prijs 'Ondernemer van het jaar 2019'. De jury prees hun loyaliteit en het Profile-DNA dat zij uitstralen in hun vestiging.

Passend bij de identiteit en merkstrategie van alle Profile-ondernemers, spelen de service en loyaliteit van Profile Houten een grote rol in hun overwinning. Paul van den Acker, directeur Marketing Profile: ,,Het is een eer de prijs te overhandigen aan Henk en Ernestine. Deze zomer communiceerden we als Profile een aantal kernwaarden: we werken met ruim 200 vestigingen in Nederland en België samen als één team, we garanderen mobiliteit als allround professionele dienstverleners en we hebben een 112-mentaliteit waarin we adequaat reageren op de klant. Profile Houten past perfect in dat plaatje."

JURY Het jurypanel beoordeelde de vestigingen op meerdere factoren die in de merkstrategie van groot belang zijn. Zij letten onder andere op de inkooployaliteit, het onderhoudsaandeel in de omzet, de performance in de zakelijke markt (reactiesnelheid op aanvragen van key accounts) en last but not least de NPS-score: de mate van klantloyaliteit in de vestigingen.

PROFILE VOSKUILEN HOUTEN Ernestine en Henk Voskuilen waren erg verrast toen zij hoorden dat zij de winnende vestiging zijn. ,,Momenteel bouwen we onze vestiging uit, een eventuele prijs hadden we daarom pas later verwacht", aldus Henk Voskuilen. ,,We hebben goede gesprekken met de collega's van Profile over de toekomst. Vanuit onze ervaring in de autobranche zien we dat onderhoud een grote rol speelt. Hier spelen we in Houten goed op in. We digitaliseren iedere uitlijning en profiel. De klant kan zo ook goed zien wat we doen." Met gebak en champagne werd de overwinning op de zaak uitgebreid gevierd. Henk Voskuilen: ,,Naast professionaliteit is werkplezier erg belangrijk. Door te investeren in onze medewerkers en ze te laten werken met geavanceerd gereedschap, ontstaat er veel energie. Met zijn allen de schouders eronder!"