• Hoenson

Print- en pasfotoservice van Hoenson naar Bikestore Houten

HOUTEN Onlangs heeft Hoenson Office en Print in het Houtense winkelcentrum Het Rond zijn deuren gesloten. Lucas Hoenson: "Mijn vrouw en ik hebben 28 jaar lang met veel plezier en passie onze zaak met kantoorartikelen en printservice gerund. Toen onze klanten vernamen dat wij met pensioen gingen, vonden zij dat moeilijk te geloven." Will Hoenson valt in: "Veel klanten kwamen persoonlijk van ons afscheid nemen en dat waardeerden wij zeer!"

Er is ook goed nieuws te melden: de printservice is overgenomen door Bikestore Houten. Hier vinden we het vertrouwde gezicht van printspecialist en voormalig Hoenson-medewerker Hans Keijzer. Een gedeelte van de Bikestore is opnieuw ingericht om ruimte te bieden aan de moderne repro-apparatuur. Ook de pasfotoservice heeft er een plaatsje gekregen.

Toen mede-eigenaar van de Bikestore, Dominique Berendse, hoorde dat Hoenson ermee op zou houden, zag zij gelijk mogelijkheden. "Fietsen en printservice lijkt een vreemde combinatie, maar we hadden in ons pand genoeg ruimte." Haar zus Natascha van Zijl vult aan: "Net als Hoenson heeft onze zaak service hoog in het vaandel staan. Wij nodigen bestaande en nieuwe klanten uit snel een kijkje te komen nemen!"

U kunt de printservice bereiken via Repro@hoenson.nl of tel. 030-6378615

Vanaf nu kunt u dus voor al uw print- en kopieeropdrachten en pasfoto's terecht bij:

Bikestore Houten, Schonenburgseind 40 (aan het fietspad bij de HEMA-ingang van het winkelcentrum).