• Björn Evers, Theo van der Helm, Erik Jan Visser en Leonie Visser van Vesta Hypotheken.

    Marijke Dekker

Passend hypotheekadvies

HOUTEN Hypotheekadvies dat staat als een huis. Onafhankelijk, deskundig en persoonlijk. Daarvoor bent u bij Vesta Hypotheken aan het juiste adres. Het ervaren team gaat voor elke klant op zoek naar een passende hypotheek, naar de voor die klant béste hypotheek. "Bij een droomhuis hoort ook een optimale financiering. Verstandig om dat goed te regelen."

Marijke Dekker

Directeur Erik Jan Visser zit sinds 2000 in Houten met zijn  bedrijf, dat in 2015 wordt omgedoopt in Vesta Hypotheken, vernoemd naar de Romeinse godin van huis en haard. Het is een bewuste keuze om zich volledig te richten op hypotheekadvies en daarnaast samen te werken met andere lokale ondernemers om een totaalpakket te kunnen bieden.

"Als erkende hypotheekadviseurs doen we waar wij goed in zijn", vertelt Erik Jan. "Tegelijkertijd werken we nauw samen met Mooi Wonen voor de aan- en verkoop van woningen in Houten en met Assurantiekantoor Van Zuijlen & Partner voor overige verzekeringsproducten. Op die manier kunnen we een breed scala aan diensten bieden."

Er zijn mensen die denken hun hypotheek zelf wel te kunnen regelen. "Als de situatie recht toe recht aan is én je over voldoende kennis beschikt, kan dat inderdaad. Maar dat is bijna nooit het geval. De complexiteit wordt vaak onderschat en er zijn meestal onvoorziene hobbels. Een foutje is dan zomaar gemaakt en kan flink wat geld kosten. Je hypotheek heeft een jarenlange impact op je financiën. Belangrijk om dat goed te regelen."

ONAFHANKELIJK Vesta Hypotheken laat zich in haar adviezen uitsluitend leiden door wat goed is voor de klant. Erik Jan: "We zijn 100% onafhankelijk en doen zaken met alle financiële instellingen. Dat betekent voor elke klant een eerlijk advies en de best passende hypotheek."

VERTROUWD De kracht zit ook in de nabijheid van het bedrijf en de vertrouwde gezichten. "Het draait om vertrouwen. Het gaat immers om een belangrijke beslissing. Dan is het goed om te weten wie er achter zit, en een prettig idee dat je gewoon bij ons kunt binnenlopen. Het gaat tenslotte om je huis: iets dierbaars en kostbaars." 

BLOEMEN De klanten zijn tevreden, brengen soms zelfs bloemen of taart. "Waardering omdat wij toch iets tot stand hebben gebracht wat aanvankelijk bijvoorbeeld niet leek te gaan lukken. Wij hebben ervaring en een groot netwerk. We weten de weg, kennen de banken, kunnen door onze jarenlange relatie ook lastige hypotheekaanvragen er vaak 'doorheen krijgen'. In alle rust helpen we mensen om hun mooie droomhuis te kunnen betalen."

Het geeft het team veel voldoening als een passende hypotheek op tijd rondkomt. "Dat is elke keer weer kicken", knikt Erik Jan. "Mensen daadwerkelijk kunnen helpen. Daar doen we het voor. Heerlijk om mensen te kunnen opbellen met het nieuws dat het voor elkaar is. Prachtig."

Vrijblijvend kennismaken? Kijk op www.vestahypotheken.nl. De adviseurs staan zowel overdag als 's avonds op afspraak graag voor u klaar.