• Wendy van 't Veld voor haar kapsalon

    Claudia Verbree

Nieuw! Wendy's Hairstyling

HOUTEN Dinsdag 6 augustus is de opening van Wendy's Hairstyling Houten. De nieuwe kapsalon voor dames, heren en kinderen is gevestigd aan de Herenweg 4 in het oude dorp van Houten. Het voormalige pand van kinderkledingzaak Hip Lala is volledig omgetoverd tot een hippe en frisse salon.

DROOM Voor Wendy van 't Veld is haar eigen zaak een droom die uitkomt. ,,Al vanaf mijn vijftiende loop ik mee in het kappersvak. Als hulpje op zaterdag. Zo is de liefde voor het vak begonnen." Op haar zestiende besluit Wendy om de kappersopleiding te volgen. Dat betekende dat ze één dag in de week moest leren en vier dagen per week werken in de kapsalon. Na het behalen van haar diploma en het volgen van aanvullende cursussen, heeft ze in verschillende kapsalons gewerkt om ervaring op te doen. Haar droom was altijd al die eigen kapsalon. Die is nu, na 10 jaar kapperservaring, uitgekomen.

 SPECIALITEIT Voor knippen en kleuren ben je aan het juiste adres bij Wendy. ,,Knippen en kleurbehandelingen zijn beide mijn specialiteit", vertelt ze enthousiast. ,,Vooral de nieuwste kleurtrends, zoals de as- en de grijstinten vind ik geweldig om te doen en daar blink ik in uit. De populaire bayalage is ook een favoriet van Wendy en van haar klanten. Door haar kennis en ervaring beschikt ze over uitstekende vaktechnische knip kwaliteiten en mag ze zichzelf color specialist noemen.

,,Ik vind een luisterend oor bieden het belangrijkst. Goed luisteren naar de wensen van mijn klanten is een pré. Soms bedoeld iemand iets, maar is het niet helemaal duidelijk. Communicatie is daarin het halve werk. Ik geef ook altijd advies in wat het beste is voor mijn klanten. Ik ben helemaal thuis in de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Ik zie niemand als concurrent, want iedere kapper heeft zijn of haar eigen techniek."

EXTENSIONS Bij Wendy kun je ook terecht voor extensions. ,,Veel meiden en vrouwen vragen om extensions als opvulling voor het haar of om snel en eenvoudig een langere lengte te creëren. Daar kan ik ze mee helpen." Haar doel is dat alle klanten blij, met een geweldige look en een heerlijk gevoel haar salon verlaten.

VEGANISTISCH In de kapsalon van Wendy werkt ze met de veganistische producten van Maria Nila.  Dit is een Zweeds merk dat luxe naar de mensen wil brengen. Dit doen ze op een verantwoordelijke manier, want hun producten zijn namelijk 100% veganistisch. Alle producten zijn vrij van parabenen en sulfaten. Hierdoor is het nóg beter voor het haar. Bovendien irriteert en niet en maakt het je hoofdhuid niet droog. En niet te vergeten, het is beter voor het milieu.

KORTINGSACTIE De hele maand augustus ontvangt iedereen ter kennismaking korting op een behandeling. Op een knipbehandeling €5,- korting en €7,50,- korting op een kleurbehandeling. Een afspraak maken kan gemakkelijk online via www.wendyshairstylinghouten.nl of bel 030 - 633 60 40. De korting wordt verrekend bij het afrekenen.

Wendy's Hairstyling Houten is dinsdag, donderdag en vrijdag geopend tussen 9.30 en 18.00 uur. Op woensdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur.