JOINN! Houten start met events en nieuwe zaal

HOUTEN Vanaf eind september vindt er iedere laatste vrijdag van de maand een uniek dansevent (21+) plaats in Houten. Het team van JOINN! is al even bezig met de voorbereiding. Tijdens de zomer is hard gewerkt aan een nieuwe zaal met eigen bar. Nu deze 'Dublin' zaal bijna klaar is en de programmering bekend, wordt er op 30 september afgetrapt met ByeBye Ibiza. De Utrechtse DJ Joost Ruyter (Soenda, Ekko, Tivoli Vredenburg) zal op 30 september z'n opwachting maken. Het café-restaurant wordt ingericht als Lounge area waar je een heerlijke cocktail kan drinken en 'Dublin' wordt omgetoverd tot dansvloer. Na ByeBye Ibiza, viert JOINN! op vrijdag 28 oktober haar eerste verjaardag met een '90's event.

De events van JOINN! zijn toegankelijk vanaf 21:00u. Tot 22:00u is de toegang gratis. Voorverkoop kaarten (voor na 22u) kosten E5,-

Kaarten aan de deur: E8,-.

NIEUWE ZAAL 'DUBLIN' Hans, bedrijfsleider bij JOINN!, legt al lopende uit dat er afgelopen jaar veel vraag was naar het exclusief afhuren van het café-restaurant vanwege de sfeer. Om het openbare karakter hiervan te behouden, is er besloten een extra zaal met dezelfde interieurstijl te bouwen. Op 30 september vindt de officiële ingebruikname van Dublin plaats. Hierna zal deze hoofdzakelijk in worden gezet voor besloten diners, bedrijfsborrels en verjaardagen.

Meer info? facebook.com/joinnhouten of bel: 030-7600807