Hoenson Office & Print al 26 jaar een begrip in Houten

Gezellige drukte

De winkel van Hoenson Office & Print in Winkelcentrum Het Rond is makkelijk te herkennen aan de vele kleurrijke kaartenmolens. Binnen heerst een gezellige drukte. Medewerkers Hans Keijzer en Etienne de Graaff zijn bezig met een grote print- en vouwopdracht. In de winkel zijn Natascha Kempjes en Anne-Claire Hoenson actief met het maken van pasfoto's (5 officiële foto's voor slechts Є7,50) en het adviseren van klanten over kantoorartikelen en schildermaterialen.

Kantoorartikelen & Kopieer-& Printservice

Hoewel de kantoorartikelen ook online besteld kunnen worden (in de Hoenson webshop heeft u keus uit ruim 16.000 artikelen!) spreken de klanten regelmatig hun waardering uit voor de snelle en persoonlijke service in de winkel. Dit geldt ook zeker voor de kopieer- en printservice, of een klant nu visitekaartjes laat printen, cursusmappen of een poster op A0 formaat.

Tekenen & schilderen

Veel mensen hebben al ervaren dat kleuren rustgevend is. Bij Hoenson vindt u veel kleur- en tekenboeken voor groot en klein, en natuurlijk ook kwalitatief goede tekenmaterialen. Bij de schildermaterialen valt het uitgebreide assortiment Amsterdam acrylverf op. Naast de bekende verf zijn er ook verschillende schildersmediums waaronder nu ook Foto transfer gel en Glow in the Dark medium!

Voor meer informatie en lopende aanbiedingen: www.hoenson.nl

Voorjaarsmarkt acties:

* Talens magazijnopruiming o.a. Decorfin, plakkaatverf en olieverf NU tegen zeer scherpe prijzen.

* Bij elke aankoop ontvangt u een lootje waarmee u kans maakt op een luxe tafelkistezel. Winkelwaarde: €79.