• nagelstudios.nl

Geniet van een dagje verwennen in Houten

Advertorial

Verblijf je voor enkele dagen of langer  in de omgeving van Houten? Dan tref je het! Houten heeft een ruime keuze aan nagelstudio’s, pedicures en kappers voor uiterlijke verzorging een update van je look of gewoon een middagje heerlijk ontspannen. Maak er een verblijf van om nooit te vergeten en kom uitgerust en met een opgefrist uiterlijk thuis.

Voeten, vaak krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen

Je voeten hebben het er maar zwaar mee, vanaf het ogenblik dat je wakker wordt totdat je weer gaat slapen loop je rond. De ene dag meer dan de andere, maar over het algemeen zet je toch wel zo’n 7500 stappen per dag. Je voeten verdienen hiervoor wel wat extra aandacht. Als je je voeten goed verzorgd wordt het lopen een stuk aangenamer, zo kun je tevens problemen als blaren, eelt en hielkloven voorkomen. Mocht je toch voetklachten krijgen of wil je graag wat hulp bij de verzorging dan kun je hiervoor terecht bij een pedicure in Houten. Zij helpen je van je problemen af of verlichten in ieder geval de klachten. Zelf kun je je voeten goed verzorgen door ze regelmatig een voetbadje te geven of af en toe de voeten in te smeren met een voetcrème.

Kies de kapper die bij je past

Voor een update van je coupe kun je terecht bij de vakkundige en gespecialiseerde kappers in Houten. Kies een kapper die in de buurt is of aansluit bij je persoonlijke stijl en maak een afspraak. De kappers kunnen je adviseren welke stijl het beste bij je past op basis van je uiterlijk, persoonlijke voorkeur en hierbij rekening houdend met de laatste trends. Voor je het weet zit je in de kappersstoel en wordt je voorzien van een fris kleurtje, een nieuwe coupe of werk je gewoon je huidige kapsel weer bij.

Maak het beste van je nagels

Ben jij ook zo trots op je nagels? Of misschien juist wel helemaal niet! In beide gevallen is het een goed idee een bezoek te brengen aan een nagelstudio. Ben jij helemaal dol op nagels en alles wat ermee te maken heeft? Kom eens langs bij een van de nagelstudio’s in Houten. Zij praten je helemaal bij over de laatste trends en verzorgen en stijlen je nagels intussen volgens de nieuwste mode. Vind jij je nagels eigenlijk niet zo fantastisch? Ook dat is een goede reden eens langs te gaan bij de stylist. Zij zorgen ervoor dat je nagels er weer mooi en gezond uit gaan zien. Tevens krijg je tips over hoe ook jij het beste kan halen uit je nagelverzorging.