• Josh Fotografie
  • Josh Fotografie
  • Josh Fotografie

Exclusieve games bij Exclusive Games Luider

NIEUWEGEIN Exclusive Games Luider opende begin april haar deuren met een nieuw uniek gameconcept in de regio. Voor een vaste entreeprijs van 20 euro, kun je onbeperkt gamen. 

Verdeeld over twee verdiepingen aan de Lorentzbaan 3 in Nieuwegein, vind je een breed aanbod van Arcade spellen, racers, flipperkasten en simulators. Frank Luider is de initiatiefnemer van het gave concept. Hij is ontzettend trots op de games die hij te bieden heeft. ,,Jong en oud kunnen hier hun hart ophalen", vertelt Frank enthousiast. Vanaf een jaar of 8 is het leukst. Dan kun je de spellen goed meespelen." Frank biedt niet alleen de nieuwste games, maar ook Pacman en baby Pacman. ,,Onze games zijn in trek bij alle leeftijden", zegt Frank.

UNIEKE EXEMPLAREN En zoals de naam al zegt, heeft Frank een aantal exclusieve kasten staan. ,,We hebben bijvoorbeeld de Still Crazy staan. Daar zijn er wereldwijd maar 12 van gemaakt, waarvan er nog 2 bestaan. Eentje staat in Amerika en de andere hier bij ons in Nieuwegein." Het aanbod bij Exclusive Games Luider varieert rond de 30 games. Frank: ,,De games zullen regelmatig vernieuwd worden. Dit om het aanbod afwisselend en actueel te houden."

KINDERFEESTJE Voor wie een uniek kinderfeest wil geven is Exclusive Games Luider the place to be. Uniek in de regio en net geopend. Wat ontzettend gaaf is, is dat je met je vrienden tegen elkaar kunt racen. Met z'n vieren kun je elkaar uitdagen. Bij de Japanse Groove Coaster kun je ook één tegen één als de strijd nog niet beslecht is. Je mag voor deze gelegenheid je eigen taart meebrengen. Frietjes, snacks of andere lekkernijen kunnen in overleg voor je geregeld worden.

UNIEK BEDRIJFSUITJE Bij de gamehal is er gelegenheid tot het geven van een presentatie of het organiseren van een bijeenkomst of vergadering. ,,Groepen tot 25 personen kunnen bij ons terecht voor een zakelijke bijeenkomst, maar ook voor een verjaardagsfeest of jubileum", vertelt Frank. ,,We kunnen alles verzorgen, inclusief lekker eten en drinken." Het is ook mogelijk om bij Frank sommige kasten los te huren. Dan kun je ze alsnog inzetten op bedrijfs- of familiefeest.

OPENINGSTIJDEN Op de website www.exclusivegamesluider.nl staat een overzicht van alle games en data van vrije inloopdagen. Deze data worden ook bekendgemaakt via Facebook. De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 22.00 uur. Pinnen is niet mogelijk.