• DownUnder verwelkomt de 100.000ste gast

    DownUnder

Down Under verwelkomt 100.000e gast

HOUTEN / NIEUWEGEIN  Afgelopen week heeft Down Under haar 100.000e gast van het jaar mogen verwelkomen. Een bijzonder mijlpaal voor deze horeca- en recreatielocatie in Nieuwegein. Jeroen & Marja, collega's bij Anticimex, waren de gelukkigen!

Toen Jeroen en Marja Down Under binnenliepen waren zij bijzonder verrast met de mededeling dat zij de 100.000e (en één) gast waren. "Wij hadden geen idee dat zoveel mensen Down Under bezoeken. Dat het een populaire locatie is, wisten we wel, maar 100.000 gasten is wel erg veel. Voor zakelijke afspraken komen we vaak naar Down Under, het personeel is erg gastvrij, alles is goed verzorgd en het ligt bij ons om de hoek," Aldus Marja.

Horecamanager Paul Gootjes is enthousiast dat zoveel gasten de weg naar Down Under weten te vinden. "Iedere dag doen wij ons uiterste best om gasten zo goed mogelijk te bedienen. Het mooie weer van afgelopen zomer en onze 5e plek in de Terras Top 100 hebben natuurlijk voor een enorme boost gezorgd. Dat we in oktober al 100.000 bezoekers mochten verwelkomen is een fantastisch mijlpaal."

Down Under verwacht ook de komende twee maanden veel gasten over de vloer te krijgen, vertelt Paul. "Deze winter worden de Beachclub en Outback omgetoverd tot magisch winterlandschap met diverse kraampjes, gezellige hutjes, sfeervolle lichtjes, vuurhaarden en een winters foodplein. Daarnaast is het sinds dit jaar mogelijk om in de winter indoor te bodyboarden en te surfen."

Down Under is gevestigd op Ravensewetering 1 in Nieuwegein, direct aan de snelweg A12 bij Utrecht. Kijk voor meer informatie en verdere mogelijkheden op www.downunder.nl.