• Restaurant Dinner at Six op de voormalige plek van snackbar De Roskam aan de Herenweg 6.

    Roos Verdegaal

Dinner at Six

HOUTEN Restaurant Dinner at Six op de voormalige plek van snackbar De Roskam aan de Herenweg 6.

Dinner at Six viert deze maand haar 1 jarig bestaan. Dit nieuwe en unieke restaurant zit op de plaats waar de oude snackbar 'de Roskam' zat, welke in 2015 volledig is afgebrand. Bas en Jules zagen hun kans schoon en hebben hier hun droom verwezenlijkt, de opening van Dinner at Six (refererend aan nummer 6 van het adres de Herenweg 6). Een restaurant met kwalitatief goed eten voor een mooie prijs en geen chique bedoeling met verplichte stropdas. "Casual Dining", zou je kunnen zeggen. Heerlijk uit eten in een ongedwongen sfeer.

Bas Mittelmeijer en Jules Hartman hebben het risico genomen en zijn het ondernemerschap aangegaan omdat ze in hun concept geloven. "Wij staan voor een creatieve keuken met een ontspannen sfeer en redelijke prijzen. Daarbij dienen de producten aan een hoge kwaliteitsnorm te voldoen en passen in een duurzaam beleid. Om deze kwaliteit te waarborgen hebben wij een beperkte, maar vaak wisselende menukaart. Bijna iedere week wat anders te kiezen. Beperkte keuze maar voor ieder wat wils!"

SPECIALE JUBILEUMWEEK,, We blikken terug op een mooi jaar, maar willen graag nog meer liefhebbers van eten ons restaurant laten leren kennen. Daarom organiseren wij van 18 tot en met 22 september een speciale jubileumweek. In deze week serveren wij een 5-gangen menu met onze meest memorabele gerechten tot nu toe. Uiteraard uit te breiden met een arrangement van onze wijnen. Op zondagmiddag 23 september is iedereen welkom om een drankje te komen bestellen en ons restaurant te bekijken. Kom ook langs om ons te feliciteren met ons 1-jarig bestaan, dan regelen wij goede muziek en natuurlijk heerlijke hapjes."