• mooie tweedehands kleding

    Wobbelbunnik

De Wobbelbeurs komt er aan! Staat 21 september al in je agenda?

09-09-2019, 12:50 | Lezersnieuws | Wobbelbeurs

Nog 11 dagen en dan begint de opbouw van de Wobbelbeurs. Wil je komen meehelpen? Meld je dan aan via beurswobbel.nl. 

Iedereen is van harte welkom om te komen shoppen, de ruimtes van Partou (Pastoor Heggelaan) zullen vol staan met mooie tweedehands kleding (maat 56 t/m 188/ S). Schoenen t/m maat 42, sportkleding, verkleedkleding, dekbedovertrekken, winterjassen, puzzels, spelletjes, speelgoed, etc. 

Het enthousiasme om in te brengen is erg groot deze keer, al op de eerste dag waarop een nummer kon worden aangevraagd, waren alle nummers al vergeven. Er is inmiddels een wachtlijst! Het liefst geven we iedereen een nummer alleen we zitten met beperkte uitstalruimte en bij meer dan 150 inbrengers kunnen we de spullen niet meer kwijt. 

Twee nieuwe dingen dit jaar: De eerste is dat je kunt aangeven dat je na afloop niks terug wilt hebben; dat betekent dat je op zaterdag niet nog een keer langs Wobbel moet om je kratten op te halen. Lees hier meer over op de website van speelotheek Wobbel onder het kopje 'zelf inbrengen'.  En het tweede nieuwtje is dat er tussen 8.30 en 9.00 al grote spullen gekocht mogen worden. De beurs zelf gaat om 9.00 uur open maar het half uurtje ervoor kun je al buiten onder het afdak struinen tussen de grote ingebrachte artikelen (fietsjes, stepjes, poppenwagens...etc).