De nieuwe manier om reizen te boeken!

Er is een nieuwe en ideale manier om reizen te boeken.

Als Personal Touch Travel Reisadviseur kom ik graag bij jou thuis of op kantoor. Samen kunnen wij elke reis boeken die je wenst. Je hoeft er de deur niet voor uit, je hoeft niet urenlang op het internet te zoeken en je boekt jouw reis bij een SGR gecertificeerd betrouwbaar bureau (geregistreerd onder nummer 3198) dat werkt met de ANVR voorwaarden (geregistreerd onder nummer 3021). Dit betekent dat u de garanties en zekerheid via Personal Touch Travel heeft. Bij de meeste internetboekingen is dat niet het geval.

Ik zal me even voorstellen…

Mijn naam is Jan Alofs en ik ben als zelfstandig ondernemer binnen de Personal Touch Travel werkzaam. Ik heb 31 jaar ervaring in de reisbranche en heb zelf ook al veel gezien van de wereld. Ik ben gespecialiseerd in alle vakantiereizen, groepsreizen, maatwerk, cruises, maar natuurlijk kun je voor alle soorten reizen bij mij terecht. Als zelfstandig ondernemer ben ik graag bereid een extra stap te zetten voor mijn klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je belt of mailt mij om een afspraak te maken. Daarbij kun je eventueel alvast aangeven wat voor reis je wilt boeken. Ik kom op de afgesproken datum en tijd naar de plaats die jou het beste uitkomt: thuis, op jouw kantoor, op mijn kantoor in Bunnik, maar telefonisch kan natuurlijk ook. Vervolgens nemen wij jouw reiswensen door. Daarbij kan ik je ook van advies dienen. Via mijn professionele reserveringssystemen kan ik alles doen wat een reisagent op een reisbureau ook kan. Dat geldt ook voor vergelijkingen via internet.

Geen extra kosten

Bij het boeken let ik uiteraard ook op jouw budget. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek voor jou naar de beste aanbiedingen. Je betaalt niets extra. Mijn diensten als reisadviseur worden bekostigd via de boekingen.

24/7 bereikbaarheid en service

Voor mijn klanten sta ik 24 uur per dag klaar om hen te helpen bij boekingen, problemen tijdens de reis en zorg voor een goede after sale.

Daarnaast beschik ik over een website waar je ideeën kunt opdoen en reserveren. Maar ook via Facebook Personal Touch Travel Jan Alofs hou ik jouw op de hoogte van allerlei reisnieuwtjes en tips!

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen?

Ik stel het enorm op prijs wanneer je contact met mij zoekt.

Bel 06-24103883 of mail jan.alofs@personaltouchtravel.nl