• Spaaractie van Hoogvliet voor 2e kaartje gratis

    Hoogvliet

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

HOUTEN Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, gechikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Klanten krijgen een spaarzegel bij iedere € 10,- aan boodschappen en bij geselecteerde aanbiedingen. Met tien spaarzegels is de spaarkaart vol en ontvangt men bij de kassa in de Hoogvliet supermarkt een actievoucher. Via de website van Hoogvliet boekt men vervolgens heel eenvoudig een voorstelling naar keuze. De spaarzegels worden uitgegeven tot en met dinsdag 8 oktober 2019. Alle informatie en actievoorwaarden vindt men op www.hoogvliet.com/theaterweken.

VOORSTELLINGEN Alle deelnemende voorstellingen zijn geschikt voor het hele gezin. Populaire kinderfiguren als Peppa Pig, Brandweerman Sam en Buurman & Buurman passeren de revue, maar ook voor het splinternieuwe event Sint on Ice kan het tweede kaartje gratis gespaard worden. Alle voorstellingen op een rijtje:

Doornroosje De Musical Brandweerman Sam Live Peppa Pig - Verrassingsfeest Sesamstraat Live Woezel & Pip en de Tijdmachine Fien & Teun - Feest op de Boerderij Buurman & Buurman gaan kamperen Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks Sint on Ice Kinderklucht De Pakjeskluis van Sinterklaas