• Frank Walstra is al 8,5 jaar een vertrouwd gezicht bij Baderie Houten

    Charella Hulsbosch

Baderie Houten vertrekt niet

'We kijken uit naar onze nieuwe buren'

HOUTEN Hoewel er op dit moment flink geklust en afgebroken wordt rond Baderie aan De Maat 1, is er van de geruchten dat ook zij uit Houten zouden vertrekken niets waar. ,,We hebben het huurcontract zelfs verlengd", zegt Frank Walstra.

Door Charella Hulsbosch

Boven de Praxis, gevestigd op de eerste verdieping bij de Steehouder Woongroep, vind je de moderne showroom van Baderie Houten. Alle trends op het gebied van badkamers kun je uitgebreid bekijken.

NIEUWE HUURDERS Lange tijd zit Baderie Houten ingeklemd tussen SKS Keukens en Steehouder InterieurXperts in het winkelcentrum aan De Maat 1. Maar als deze twee winkels onverhoopt moeten sluiten, blijft Baderie ineens achter in een lege hoek. ,,Houten is dan net een dorp, we horen verhalen van mensen die zeggen dat wij ook weg gaan. Dat is niet waar, sterker nog: we blijven nog een tijd hier en kijken met smart uit naar onze nieuwe buren", vertelt Frank Walstra. Voor de twee leegstaande ruimtes rond de badkamerwinkel worden nieuwe huurders gezocht.

VERTROUWD Frank Walstra is al 8,5 jaar een vertrouwd gezicht bij Baderie Houten. Hij weet als geen ander dat mensen uit Houten en omgeving, die op zoek zijn naar een nieuwe badkamer of onderdeel van hun badkamer, gewoon als vanouds binnen kunnen lopen in de winkel. Frank: ,,Bij ons verandert niets. Je kunt nog steeds terecht voor complete badkamers inclusief plaatsing of losse onderdelen en meubels."

ONTZORGEN De kracht van Baderie zit hem in het ontzorgen, dat is wat de badkamermeesters doen. Als klanten zich in de winkel (al dan niet met hulp van één van de medewerkers) hebben georiënteerd, volgt er een intakegesprek. Baderie brengt vervolgens een bezoek aan huis om de huidige situatie goed in kaart te brengen. Als dat allemaal achter de rug is, ontvangen klanten een eigen 'Comfortmap' met daarin alle informatie over hun nieuwe badkamer, inclusief materialen, levertijden en een planning.

ONTWERPEN Ontwerpen is één van de specialiteiten van de medewerkers van Baderie Houten. ,,Onze ontwerpen zijn tot in detail uitgedacht. Op het moment dat we voor je aan de slag gaan, mag je van ons een ontwerp verwachten wat anders is dan gemiddeld." Maar de service gaat verder dan zomaar even een badkamer ontwerpen. Van een uitgewerkt 3D-ontwerp kunnen klanten echt iets speciaals verwachten: ze kunnen het namelijk door hun toekomstige badkamer lopen. ,,Wij merkten dat onze klanten het soms lastig vinden het ontwerp voor te stellen in hun eigen ruimte. Ze krijgen een speciale bril op en kunnen bij ons in de showroom hun nieuwe badkamer ervaren", vertelt Frank.

GARANTIE Ook houdt de service niet op na plaatsing van de badkamer. Frank: ,,We geven ook vijf jaar garantie op materiaal en installatie. Die garantie durven wij te geven, omdat we weten wat we kunnen en alles in huis hebben om topkwaliteit te leveren."

www.baderie-houten.nl