• woonstyle Beter In

Aparte cadeaus voor Kerst

HOUTEN Zoekt u een bijzonder designcadeau voor Kerst of een andere gelegenheid dan kunt u ideeën op doen bij Woonstyle Beter In aan De Raat 28 in winkelcentrum Het Rond in Houten. Nieuw in het assortiment is de decoratieve vaasovertrek van Pepe Heykoop. Met deze vaasovertrek tovert u in een handomdraai een eenvoudige fles om in een designvaas. Hij is gemaakt van voor gevouwen materiaal zodat u hem eenvoudig verschillende vormen kunt geven.

Naast deze designvaas zijn er nog talloze andere cadeaus zoals b.v. de kunst van Jacqueline Schäfer. Jacqueline Schäfer woont en werkt in Amsterdam. Ze vond haar eigen stijl en ontwikkelde die door de jaren heen. Door het spel van duidelijke vormen, heldere kleuren en sterk gedefinieerde, zwarte contouren onderverdeeld in harmonieuze kleurvakken is haar werk nu zeer herkenbaar. Ze creëert een wereld waarin de vormen van haar figuren herkenbaar en zeer eigen zijn.

En voor de donkere dagen is er een groot assortiment WoodWick( geurkaarsen. WoodWick( is de eerste kaars ter wereld die voorzien is van een houten lont. Hij is gemaakt van soja was van de hoogste kwaliteit en een natuurhouten lont en is een bron van aangename en authentieke geur. Terwijl de was smelt zorgt de speciale lont voor zacht knisperende geluiden als een knapperend haardvuur. De kaarsen zijn er van 20 tot 130 branduren. Verwen je zintuigen met de heerlijke geuren die vrijkomen. U moet echt eens gaan kijken bij Woonstyle Beter In, De Raat 28 in winkelcentrum Het Rond in Houten.