• Huis van Houten

Zomerprogramma Huis van Houten

HOUTEN Houtenaren hoeven zich niet te vervelen deze zomer. Huis van Houten organiseert een uitgebreid en gevarieerd programma met activiteiten.

Huis van Houten trapt af met een zomerbingo op donderdag 18 juli voor alle leeftijden. Maar er is nog veel meer te beleven. Zo kun je genieten van een boeiend verhaal uit een prachtig prentenboek, pannenkoeken of cupcakes versieren en uiteraard opeten. Of laat je meevoeren naar Latijns-Amerika met de gitaarklanken van Ludwig Rondón van het Houtens Muziek Collectief en begin de dag heerlijk ontspannen en mindfull tijdens ons allereerste ligconcert. Ben je uitgekeken op je kleding? Ruil deze dan tijdens de kledingruil. 

Kijk voor het volledige programma op www.bibliotheeklekijssel.nl/houten.

Huis van Houten Huis van Houten, Onderdoor 158, is een welkome plek voor alle Houtenaren, waar je mee kunt doen aan allerlei activiteiten of zo maar even binnen loopt om de krant te lezen en een kopje koffie te drinken. Huis van Houten is de thuisbasis van de Bibliotheek Lek & IJssel, Lister, De Uitdaging, GGDrU, College de Heemlanden, van Houten&co en Reinaerde. Al deze organisaties werken (samen) voor Houten. De gemeente is naast verhuurder van het pand ook betrokken als partner in de samenwerking.