• Sportpunt Houten

    Sportpunt Houten

Zaalsport en zwemmen in de Sportcarrousel

HOUTEN Op zaterdag 15 september kan er weer worden gesport in het kader van de Sportcarrousel. De Sportcarrousel is georganiseerd om mensen met een verstandelijke beperking te laten kennismaken met het aangepast sporten. Deze lessen zijn speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Elke maandagavond organiseert de Houtense Stichting Samen Verder (HSSV) zaalsport in gymzaal Klavertje Vier, waarbij ze verschillende sporten beoefenen.

Op zaterdag 15 september kunnen geïnteresseerden kennismaken met het zwemmen bij HSSV in zwembad de Wetering. Van 9 tot 10 uur is het een feestje om in het zwembad te zijn en kunnen de deelnemers genieten van het water en doen zij allerlei oefeningen.

Deelname aan de Sportcarrousel is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar claudia@sportpunthouten.nl. Dan zijn de trainers ook op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl en mocht je nog andere vragen hebben, neem gerust contact op met Sportpunt Houten.