• Harmen Voogt

    Reinald Roos

Voogt ook komend seizoen onder de lat bij Alphadeuren Houten

 

Harmen Voogt verdedigt ook in het seizoen 2017-2018 het doel van de handbaleredivisionist uit Houten.De in Apeldoorn wonende doelman kwam dit seizoen over van Hurry Up.  "Handbal Houten biedt een fijne sportomgeving met nog voldoende ruimte voor sportieve ontwikkeling".

Rick Louw, die vanaf juni start in zijn functie als trainer/coach is verheugd dat Harmen zijn contract heeft verlengd. "Harmen heeft laten zien wedstrijden voor het team te kunnen winnen. Hij is een zeer betrouwbare sluitpost, een BeneLiga-waardige keeper."

De nieuwe trainer/coach kan tevens twee nieuwe spelers toevoegen aan zijn selectie. Van Achilles uit Apeldoorn komen Jelmer Schaap en Rens van Kregten (keeper) over. Zij maken de stap van de eerste naar de eredivisie. Louw ziet in hen een goede aanvulling op een volwaardige selectie van 14 spelers. "Met het aantrekken van Rens hebben we nu een stevig keepersduo. Beide jongens hebben bij Achilles bewezen een belangrijke rol te kunnen vervullen in een team"

Voorzitter Renk Vermeulen is blij met de ontwikkelingen. "Er wordt hard gewerkt aan een eredivisiewaardige selectie voor seizoen 2017-2018. We willen op korte termijn op alle fronten knopen doorhakken".