• Danny van der Bree
  • Danny van der Bree
  • Danny van der Bree

Vijfwal Family Run; een obstakel run voor het hele gezin

HOUTEN Sportpunt Houten en familiecentrum Kids Lodge hebben voor de derde maal op rij de handen ineen geslagen en organiseren op vrijdag 17 mei de Vijfwal Family Run. Een uitdagende obstakel run voor het hele gezin, startend in park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigend in de tuin van Kids Lodge kunnen deelnemers kiezen uit drie afstanden. Gebruikmakend van het Vijfwal Sportparcours met daarbij nog enkele andere uitdagende obstakels kan het hele gezin hun uithoudingsvermogen testen.

Deelname is mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Alle deelnemers kunnen om 18.00 uur starten met een warming up. Om 18.15 uur start de grote route van 5 km. Zij worden begeleid door personal trainers en gaan het gehele Vijfwal Sportparcours ontdekken. Om 18.30 uur starten de kleine route van 1,5 km en de 3,5 km route om en om. Alle routes starten vanaf Park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigen bij Kids Lodge, waar nog een gezellige afsluiting is. Dit jaar verwelkomt de organisatie ook vier sportaanbieders die allen een onderdeel op het parcours gaan verzorgen; New Me, Loopsportcentrum Houten, Loopgroep Houten en Body Business Houten gaan de deelnemers laten kennismaken met het sporten bij hen.

Ook deelnemen aan dit unieke familie evenement? Vul het online inschrijfformulier in via de website www.kidslodge.nl. Deelname kost slechts € 6,- per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn.