• Sportschool Jellema

Vakantie voor de Jellema vechters

HOUTEN Het wedstrijdseizoen kickboksen is weer ten einde. De Houtense kickboksschool Sportschool Jellema was het gehele jaar, met jeugd en senioren op evenementen door het hele land te vinden. Jellema zegt daarover; 'we hebben weer een prachtig seizoen gehad, waarin onze vechters goede wedstrijden hebben gevochten. Ze waren altijd sportief en hebben zowel bij het trainen als in de ring 100% inzet getoond.' Onlangs is de sportschool aan de Kruisboog verbouwd. De trainingsruimte is vergroot en vernieuwd. 'Na de zomervakantie kunnen we dan ook meer lessen aanbieden en onze vechters nog beter voorbereiden voor hun wedstrijden.' In de zomervakantie gaan de lessen gewoon door, in september starten de wedstrijden weer.
 


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..