• racketcentrumhouten.nl

Racket Centrum Houten gaat sluiten

HOUTEN Het Racket Centrum Houten wordt per 1 juli verkocht. Dit houdt in dat het Racket Centrum vanaf 31 mei zijn deuren zal sluiten.

,,De afgelopen 15 jaar zijn hele bijzondere en mooie jaren voor mij geweest met veel hoogtepunten", aldus directeur/eigenaar Marijn Koot. ,,Ik heb er, samen met mijn team, veel energie in gestoken om het Racket Centrum een gastvrije en gezellige plek te maken. De laatste jaren zijn echter heel zwaar geweest door bedrijfseconomische zaken zoals een teruglopende tennis- en squashmarkt en een veranderde arbeidsmarkt. Met name de laatste drie jaar waren tropenjaren voor mij."

PROJECTONTWIKKELAAR ,,Een tijdje geleden heeft de mogelijkheid zich aangediend om het bedrijf te verkopen aan een projectontwikkelaar. Na een proces van een aantal maanden is de verkoop nu rond."

,,Uiteraard blijven al onze klanten tot en met 30 mei van harte welkom. Na deze datum is er voldoende gelegenheid om bij andere verenigingen/clubs in Houten e.o. te blijven sporten. Onze klanten zullen daarover nog persoonlijk geïnformeerd worden. Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de mooie jaren."