• Prijs voor sporter van het jaar

    Sportpunt Houten

Sportgala: Stem op jouw favoriet

HOUTEN Stem nu op jouw favoriete genomineerde van het Sportgala Houten. Met de samenwerking tussen BDU Media en Sportpunt Houten kan er via een online stemming via www.houtensnieuws.nl worden gestemd en kan het publiek mede de winnaar bepalen. De jury van het Sportgala heeft als belangrijke taak te bepalen wie de winnaars zijn en de online stemming geldt als één stem in deze jury.

TICKETS BESTELLEN Op maandag 4 februari vindt alweer het 8e Sportgala Houten plaats. Wilt u ook het Sportgala Houten 2018 bijwonen, dat kan. Kaarten voor het Sportgala Houten 2018 kunt u bestellen via www.sportgalahouten.nl. Hier kunt u verschillende tickets kopen; de gehele avond (à € 17,50), het voorprogramma inclusief 4-gangen diner (à € 15,-) of een ticket voor de uitreiking van de prijzen (à € 3,- inclusief consumptiebon). Ben er snel bij, want ervaring leert dat het Theater Aan de Slinger in de afgelopen jaren uitverkocht was.

INTERACTIEF VOORPROGRAMMA INCLUSIEF 4-GANGEN DINER De avond wordt afgetrapt middels een interactief voorprogramma in sporthal de Slinger, inclusief 4-gangen diner. Met voormalig professionele rugby 7's speelster én in 2014 uitgeroepen tot Sportvrouw van Houten Tessa Veldhuis en Houtens bekendste betaald voetbalscheidsrechter Jeroen Manschot haalt de organisatie twee belangrijke namen in huis die invulling aan de avond gaan geven. Netwerken, in contact komen met de genomineerde sporters en nog veel meer andere verrassingen.

Vervolgens worden de sportprijzen in het Theater Aan de Slinger uitgereikt. Wie gaan er vandoor met de felbegeerde Sportgala Houten awards?

In aanloop naar het Sportgala Houten worden de genomineerden voorgesteld en in deze krant kunt u uitgebreid lezen over hen. Sportpunt Houten en BDU Media willen de lezer hiermee voorzien van het laatste belangrijke nieuws en u meenemen in dit mooie Houtense feestje.