• Sinds 2011 organiseert Sportpunt Houten het Sportgala Houten; een feestelijke avond waarbij sporters, verenigingen en vrijwilligers in Houten geëerd en gewaardeerd worden voor hun bijdrage aan de sport in de gemeente Houten.
    Op maandag 6 februari 2017 vondt het Sportgala Houten 2016 plaats.

    Tessa de Geus

Sportgala Houten

HOUTEN Op maandag 5 februari vindt alweer de 7e editie van het Sportgala Houten plaats. Inmiddels zijn alle genomineerden in de verschillende categorieën bekend en kunnen tickets gekocht worden via www.sportgalahouten.nl Het programma voor de avond is bekend en Sportpunt Houten presenteert dit graag aan jullie.

LEZING DOOR SPORTONDERNEMER BAS THEEUWEN Sinds enkele jaren begint het Sportgala Houten met een lezing. Deze editie komt sportondernemer Bas Theeuwen meer vertellen over de kansen en bedreigingen van de veranderingen in de (sport) wereld. Samen met de bezoekers gaat hij landelijke trends vertalen naar lokale Houtens voorbeelden en is er ruimte voor discussie.

BUFFET VERZORGD DOOR FOOD 'N' MOOD Na de lezing kunnen de magen gevuld worden en kan men aansluiten bij een buffet verzorgd door Food 'n' Mood. Een ideale gelegenheid om nieuwe contacten op te doen, banden aan te halen en je te omringen met allerlei mensen uit de Houtense sportwereld.

UITREIKING SPORTPRIJZEN Om 20.30 uur wordt gestart met de uitreiking van de Sportprijzen. Er worden prijzen uitgereikt aan de beste Sporter, Sporttalent, Sportploeg, Sportcoach, Sportvrijwilliger en Sportfoto van het jaar 2017. Er zullen gedurende de avond nog verschillende andere initiatieven worden gepresenteerd en daarnaast komen er nog enkele verrassende optreden. In stijl wordt er afgesloten met een hapje en drankje in de foyer.

TICKETS Wilt u ook het Sportgala Houten 2017 bij willen wonen, dat kan. Kaarten voor het Sportgala Houten 2017 kunt u bestellen via www.sportgalahouten.nl. Hier kunt u verschillende tickets kopen; de gehele avond (à € 18,-), de lezing (à € 5,-), het buffet (à € 10,-) of de uitreiking van de prijzen (à € 3,- inclusief consumptiebon). Ben er snel bij, want ervaring leert dat het Theater Aan de Slinger in de afgelopen jaren uitverkocht was.