Schookorfbal als eerste op nieuw kunstgrasveld Victum/War Child

HOUTEN Ook dit jaar mochten de groepen 4, 6 en 8 weer deelnemen aan het toernooi. Ondanks dat het toernooi nu vroeg in het voorjaar gehouden werd was het lekker en droog weer. De hele middag door werd er gestreden voor een plaats in de finales. Bij groep 4 ging de finale tussen Het Mozaïek 4a en De Triangel 4a. In de reguliere speeltijd was de eindstand 0-0 dus moesten er strafworpen genomen worden. Uiteindelijk was De Triangel 4a de winnaar met een eindstand van 0-1.

Bij groep 6 ging de finale tussen De Vlinder 6a en De Vlinder 6b. Deze onderlinge strijd tussen de klassen van basisschool De Vlinder werd gewonnen met 3-2 door De Vlinder 6a.De finale bij groep 8 ging tussen Het Ridderspoor 8a en Het Mozaïek 8a. Het Mozaïek 8a heeft deze finale met 1-3 gewonnen.

{KUNSTGRASVELD] Korfbalvereniging Victum/War Child heeft een nieuw kunstgrasveld gekregen. Het schoolkorfbal 2016 was afgelopen woensdag 16 maart het eerste evenement op dit nieuwe veld. 

Victum/War Child heeft 14 jaar een kunstgrasveld gehad met 3 grote korfbalvelden (30x60m). Deze velden werden gebruikt voor alle teams. Kleinere velden werden gecreëerd door losse lijnen neer te leggen. Op het nieuwe kunstgrasveld liggen nu in totaal 7 velden door middel van vaste belijning, bestaande uit 4 grote velden (20x40m) met een vrije bal cirkel en een put voor de korf voor de Senioren, A-, B-, C- en D-jeugd en 3 kleine velden voor de E- & F-jeugd omdat zij mono-korfbal spelen.  Verder is ook de omheining en de entree vernieuwd. Het veld was te bereiken via 2 doorgangen aan de voorkant van het veld. Op het nieuwe veld is er een ingang aan de zijkant van het hoofdveld en een brede ingang aan de voorkant van het veld.Victum wil de gemeente bedanken voor de fijne samenwerking omtrent de aanleg van het nieuwe veld. De communicatie verliep soepel en er werd goed mee gedacht. Dit heeft er voor gezorgd dat er nu een mooi kunstgrasveld ligt waar Victum vele jaren plezier van zal hebben.

GRATIS MEETRAINEN Vond jij het schoolkorfbal ook zo leuk en denk je erover om te gaan korfballen? Vanaf 23 maart 2016 kan je 4 keer op woensdagavond gratis meetrainen! De gratis trainingen worden gegeven op:* Woensdag 23 maart: 18:00 - 19:00* Woensdag 30 maart: 18:00 - 19:00* Woensdag 6 april: 18:00 - 19:00* Woensdag 13 april: 18:00 - 19:00Ben jij tussen de 4 en de 6 jaar? Dan kan je vanaf 26 maart elke zaterdag ochtend van 10:00 - 11:00 meetrainen met de Kangoeroes. Opgeven kan via proeftraining@victum.nl .

BEDANKT Victum wil alle Victumleden en vrijwilligers die hebben geholpen bedanken voor hun inzet en enthousiasme op het schoolkorfbaltoernooi. Tot slot wil Victum/War Child de leiding van de middelbare scholen bedanken. Zij hebben het mogelijk gemaakt dat diverse jeugdleden vrijaf hebben gekregen om tijdens het toernooi te assisteren.