• Genomineerden Sportploegen 2019

    Sportpunt Houten
  • Genomineerden Sportvrijwilligers 2019

    Sportpunt Houten

Sportgala Houten 2019: Wij stellen voor… & online stemming geopend!

We laten u in de komende weken kennis maken met alle genomineerden van het Sportgala Houten. De Sportploegen en Sportvrijwilligers bijten de spits af.

Sportploegen

Maak kennis met Heren 2 van Volleybalvereniging Taurus. Een team dat een mengeling is van talent en ervaren spelers. Zij beloken in april 2019 het kampioenschap in de 1e divisie. Ze zien af van promotie. Het willen zijn van een kweekvijver voor talent  spreekt de boventoon en kan op deze manier gestimuleerd worden. Het Jeugdteam Padel RCH is op het allereerste NK padel er met de titel Nederlands Kampioen vandoor gegaan! Lars, Wessel, Roman en Floris mogen zich nu een jaar lang de beste van Nederland noemen. Dance Power van Stardance won op de allereerste danseditie op de Regionale Special Olympics goud op het onderdeel dans. Dance Power is een grote groep van ongeveer 35 jongeren/volwassenen met een (verstandelijke) beperking die elke week met elkaar dansen bij Stardance. 

Sportvrijwilliger

Sportvrijwilligers Ebo Ebens en Rubben Uppleshoten hebben een wervingsprogramma voor het winnen van jeugdleden bij hun club VV ’t Goy opgezet. VV 't Goy staat weer op de kaart en de nieuwe jeugd stroomt toe! Marleen Zimmer van LTV de Doordraaiers is onmisbaar en een echte spin in het web. Ze zit in veel verschillende commissies en steekt haar handen ook nog eens uit de mouwen bij het opbouwen en afbreken van de blaashal. Houtenaar en sportvrijwilliger bij Only Friends (Utrecht) Sebastiaan van Veen geeft al 2,5 jaar bokstraining aan kinderen met een beperking. Hij is gedreven en gepassioneert en Only Friends heeft een speciaal plekje in zijn hart; met de slogan ‘je bent goed zoals je bent’ krijgt hij veel kinderen aan het bewegen, regelt aangepast sportmateriaal, is hij toegetreden tot het bestuur én zamelt hij geld in voor Only Friends om sport en bewegen voor deze doelgroep nog aangenamer te maken.

Breng u stem uit en win mooie prijzen!

De online stemming is vanaf 3 januari geopend via deze link . Onder alle stemmers verloten wij dit jaar 2x 2 kaartjes voor een geselecteerde wedstrijd van FC Utrecht of 2x een waardebon van €50,- te besteden bij AH Oude Dorp!

De 9e editie van het Sportgala Houten vindt plaats op maandag 3 februari 2020 in Theater Aan de Slinger. Kijk dan voor het totale programma en het kopen van tickets op www.sportgalahouten.nl

Volgende week meer over Sporter van het jaar en het Special Sports initiatief.