Ouderen in beweging

HOUTEN Sporten is gezond! Zeker als je 55 jaar of ouder bent. Het houdt je fit en soepel en het is goed voor je mentale gezondheid. Om meer mensen in beweging te krijgen heeft Cursus&co, in samenwerking met Sportpunt Houten en verschillende sportverenigingen, een speciaal programma opgesteld waarmee iedereen in de leeftijd van 55 tot 65 jaar gratis of tegen een lage prijs kennis kan maken met sporten. Er is keuze uit verschillende sporten waar je van half maart tot en met juni aan kunt deelnemen. Zo kun je kennismaken met trimhockey, padel (een vorm van tennis), Walking Football, golf, fietsen, conditiegym, tafeltennis en badminton.

De sportverenigingen die meedoen zijn Badminton Vereniging Houten, Cursus&Co, tennisvereniging De Doordraaiers, Nieuwegeinse Golfclub, Hockey Club Houten, voetbalclub SV Houten, Wielertoerclub Houten en de Houtense Tafeltennisclub.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl/activiteiten. Info: Cursus&co, Het Huis van Houten, Onderdoor 160, maandag t/m donderdag 9.30-12.00 uur, tel. (030) 7001 525.