• Hanna Koops
  • Hanna Koops
  • Hanna Koops
  • Hanna Koops
  • Hanna Koops
  • Hanna Koops

Moeizame start met een goede afloop voor Stipt Payroll/Houten 1

HOUTEN Rick Louw heeft met zijn mannen van Stipt Payroll/Houten1 in de 1e wedstrijd van het seizoen 2018-2019 een overwinning behaald op Wematrans Quintus uit Kwintsheul.

De ploeg van Jack van Lier en Marco de Bakker komt dit seizoen uit in de Eredivisie en waren beiden tevreden over het behaalde resultaat.

Voor Houten verliep de wedstrijd wat teleurstellend gezien het feit dat vorige week, in de voorbereiding tegen het BENE-League team van Wematrans/Quintus1, een gelijkspel werd behaald.

De wedstrijd kende een moeizame start.

Ondanks alle goede bedoelingen troffen vele schoten paal of lat en hadden beide keepers meerdere safes waardoor er werd gerust met slechts een 11-8 voorsprong.

De tweede helft kan Houten dan toch een ruimere voorsprong nemen en door de werklust in de dekking komen de mannen op een 17-12 voorsprong, er zijn dan krap 9 minuten gespeeld in de 2e helft.

Quintus kan dankzij tijdstraffen aan de zijde van Houten wat dichterbij komen maar het verschil wordt niet meer kleiner dan 3 doelpunten.

Houten loopt gedurende de 2e helft vrij eenvoudig weg naar een 25-18 overwinning.

Het publiek had natuurlijk op wat meer spectaculaire momenten gehoopt maar dat gaan we ongetwijfeld nog zien in de komende wedstrijden.

De meeste beleving viel in de slotfase van de 1e helft waarbij doelman Rens van Kregten een 7- meter wist te keren en tot tweemaal toe een 100% kans in de rebound!

Wat het paal en lat verhaal betreft was Tobias Marx toch wel de koploper en op navraag wat er aan de hand was weet hij het aan het feit dat het doel op de training toch echt op een andere plek stond.

SCORES

Thies Berendsen(2),Bradley van den Broek (3), Jorick de Bruijn, Sven Ehlhardt(4), Jarn van Gool(4), Stijn Hoefnagels(3), Sonnie de Jonge(2), Rens van Kregten(K), Tobias Marx(2), Job Reumer(5)Rogier Teeuwissen, Harmen Voogt(K).

Jelmer Schaap en Floor Lanphen zijn geblesseerd.

Stipt Payroll/Houten1 – Wematrans/Quintus 2

Zaterdag 15 september 2018

Sporthal The Dome aanvang 19.00 uur

Scheidsrechters: heren Stobbe en Klompers

Ruststand: 11-8

Eindstand: 25-18

Volgende week zondag 23 september spelen de heren om 13.00 uur uit in Panningen tegen het 2e team van BEVO.

De spelersgroep van Rick Louw, Remco Dörr en Remko Thiers waarderen uw steun enorm! Tot ziens in Panningen!