• Een start van de Vlinderloop van Loopgroep Houten.

    Loopgroep Houten

Lopers Vlinderloop op zaterdag zamelen geld in voor Voedselbank

HOUTEN Loopgroep Houten organiseert zaterdag 10 september weer een Vlinderloop. Het bijzondere aan deze editie is dat een deel van de opbrengst bestemd is voor de #teamVBH en dus voor de Voedselbank.

John van Amerongen

Janneke en Rutger van #teamVBH trainen bij Loopgroep Houten en voor hen is deze vlinderloop tegelijk één van de voorbereidingen op de marathon van 6 november in New York. Zij willen daarmee geld inzamelen voor de voedselbank. Overigens zijn ze nog dringend op zoek naar meer sponsors voor deze marathon! Houdt u van hardlopen en draagt u de Voedselbank een warm hart toe? Loop dan mee met deze vlinderloop! Lees meer over de Loopgroep Houten en de vlinderloop op www.loopgroephouten.nlLees meer over #teamVBH op teamvbh.wordpress.com

VLINDERLOOP Loopgroep Houten organiseert 9 x per jaar de bekende Run2Day Vlinderloop. Deze prestatieloop vindt elke 2e zaterdag van de maand plaats, van september tot en met mei. De loop staat open voor leden en niet-leden.

De afstanden zijn: 5,2 km; 11,1 km; 15,2 km en de halve marathon (21,1 km). De start is om 11.30 uur voor sportcomplex "De Wetering" van Korfbal Vereniging Victum aan de Hefbrug te Houten. Alle afstanden gaan tegelijk van start. Leden van de LGH (posters) en borden met pijlen geven langs de route de richting aan. Er is onderweg een waterpost en er is EHBO aanwezig. Tevens is er gelegenheid voor verkleden en douchen.

N.B. Het parcours is niet afgezet en dus niet autovrij. Houd rekening met andere verkeersdeelnemers en volg de instructie van de posters op.

De inschrijving is in de kantine van Victum van 10:30 - 11:25 uur. Voorinschrijving is niet mogelijk. De inschrijfkosten zijn € 4,00 en met herinnering € 6,00. Na afloop worden prijzen verloot op startnummer. Bij het inleveren van je startnummer na afloop kun je zien op welk startnummer een prijs is gevallen. De uitslagen van de Vlinderloop vind je op de website van LGH en op www.uitslagen.nl.

De belangrijkste informatie over de Vlinderloop vind je in deze flyer.

We nodigen je ook dit seizoen weer uit om op de volgende data mee te doen aan de Vlinderloop:10 september 20168 oktober 201612 november 201610 december 201614 januari 201711 februari 201711 maart 20178 april 201713 mei 2017