Kaartverkoop Sportgala Houten 2018 van start

HOUTEN Op maandag 4 februari 2019 vindt het 8e Sportgala Houten plaats en vanaf heden kunnen kaarten voor deze avond gekocht worden. Het Sportgala Houten is een feestelijke avond waarbij sporters, verenigingen, vrijwilligers en dit jaar ook scholen in het zonnetje worden gezet en waarbij de bijzondere sportprestaties van Houten geëerd en gewaard worden.

Het programma van de avond heeft een nieuwe invulling gekregen. Middels een interactief voorprogramma in sporthal de Slinger, inclusief 4-gangen diner wordt de avond afgetrapt. Met voormalig professionele rugby 7's speelster én in 2014 uitgeroepen tot Sportvrouw van Houten Tessa Veldhuis en Houtens bekendste betaald voetbalscheidsrechter Jeroen Manschot haalt de organisatie twee belangrijke namen in huis die invulling aan de avond gaan geven. Netwerken, in contact komen met de genomineerde sporters en nog veel meer andere verrassingen. Dit wilt u niet missen! Er bij zijn? Dit kan voor €15,- per persoon.

Vervolgens worden de sportprijzen in het Theater Aan de Slinger uitgereikt. Wie gaan er vandoor met de felbegeerde Sportgala Houten awards? Voor € 3,- incl. consumptiebon kunt u dit bijwonen.

Tickets kunt u bestellen via www.sportgalahouten.nl.

KANDIDATEN AANDRAGEN Nog tot en met zondag 16 december kunnen kandidaten worden aangedragen in vier categorieën; Sporter (man of vrouw), Sporttalent, Sportploeg en Sportvrijwilliger van het Jaar. Nieuw dit jaar is het "Beste Schoolsportinitiatief" wat onder de scholen in Houten wordt uitgezet. De organisatie zoekt nieuwe ideeën/initiatieven die bewegen en een gezonde leefstijl tijdens schooltijd stimuleren.