• ONVZ is hoofdsponsor van de Loop door Houten

    Loop door Houten

Inschrijven voor Loop door Houten

HOUTEN Woensdag 9 mei start de voorinschrijving voor de Loop door Houten. Bij de volgende adressen kunt u terecht voor de inschrijving: Read Shop Oude Dorp, Het Plein 11; Read Shop Castellum, Cardo 19; Body Business, Tuibrug 5; Piazza Sports, Kruisboog 4; VVV Houten, Onderdoor 80.

Naast de voorverkoopadressen is het ook mogelijk om op de volgende momenten in te schrijven: Woensdag 23 en 30 mei om 19.30 uur direct na de Ouder/kind training, op het Plein in het Oude Dorp. Dinsdag 5 juni tussen 19.00 en 20.00 uur na afronden van de Parcoursverkenning, in de aula van de Van Harte School (voorheen: de Heilige Familieschool) Voor de Kidsrun en Jeugdloop betaal je 2 euro. Voor de andere afstanden betaal je 5 euro

Let op: Als het maximum aantal deelnemers nog niet is bereikt is er nog een aantal borstnummers beschikbaar op de dag zelf. U kunt dan vanaf 17.15 uur terecht in de van Harte School. Op de dag zelf betaal je 4 euro voor de Kidsrun en Jeugdloop en voor de andere afstanden betaal je dan 7 euro.

TRAININGEN Op 23 en 30 mei zijn er trainingen voor de kinderen van de basisscholen met hun ouders. Verzamelen op het Plein in het Oude Dorp om 18.30 uur. De trainingen zijn gratis. Op 5 juni zijn er parcoursverkenningen voor de kinderen. Start om 18.30 uur vanaf Het Plein. Op 5 juni is er tevens een parcoursverkenning voor de deelnemers aan de 5 of 10 kilometer. Start om 19.00 uur. Ook de parcoursverkenningen zijn gratis.

SAMENWERKING ONVZ De Loop door Houten kan niet zonder de steun van de vele sponsors. De namen kunt u allemaal vinden op de site. Met de hoofdsponsor verlengde de organisatie onlangs het contract. Men is blij met de vruchtbare samenwerking.