Geef je snel op voor de Vijfwal Family Run

HOUTEN Op vrijdag 17 mei vindt het familie evenement van het jaar plaats, de Vijfwal Family Run. Een obstakel run op en over het sportparcours de Vijfwal, georganiseerd door Sportpunt Houten en familiecentrum Kids Lodge. De Vijfwal Family Run is een uitdagende obstakel run voor het hele gezin, startend in park Schoneveld bij More Chi Martial Arts en eindigend in de tuin van Kids Lodge. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden; een kleine route van ongeveer 1,5 km (leeftijd 4+), een tussenroute van 3,5 km (leeftijd 8+) en een grote route van 5 km (leeftijd 10+). De leeftijden zijn een indicatie, alleen de ondergrens van minimaal 4 jaar staat vast.

Om 18.00 uur wordt gestart met een warming up, waarna het startschot klinkt om 18.15 uur voor de grote route van 5 km. Zij worden begeleid door personal trainers en gaan het gehele Vijfwal Sportparcours ontdekken. Om 18.30 uur starten om en om de kleine route van 1,5 km en de 3,5 km route. Dit jaar verwelkomt de organisatie vier sportaanbieders die allen een onderdeel op het parcours gaan verzorgen; New Me, Loopsportcentrum Houten, Loopgroep Houten en Body Business Houten gaan de deelnemers laten kennismaken met het sporten bij hen.

Ook deelnemen aan dit unieke familie evenement? Vul het online inschrijfformulier in via de website www.kidslodge.nl. Deelname kost slechts € 6,- per deelnemer. Let op, er is een maximum aantal deelnemers gesteld om het evenement tot een groot succes te kunnen maken. Vol is vol als alle startbewijzen vergeven zijn.