• Jan Peter Geertman en Janneke en Rutger Valkenburg

    René van den Brandt

Deelnemers Vlinderloop brengen 300 euro voor Voedselbank Houten bij elkaar

HOUTEN Op 10 september was er dan de bijzondere (sponsor)vlinderloop voor #teamVBH endus voor de Voedselbank Houten. Het startschot werd gegeven door wethouder Keesvan Dalen. Een deel van de opbrengst van deze vlinderloop is voor deVoedselbank. Er is in totaal op een paar euro na 300 euro opgehaald. 

Philippine Bronkhorst

Team #teamVBH bestaat uit Janneke en Rutger van Valkenburg. Voor dezegelegenheid werd #teamVBH aangevuld door Jan Peter Geertman. Rutger en Jannekegaan op 6 november de New York City Marathon lopen. Het sponsorgeld dat zijdaarvoor ophalen is bestemd voor de vaste lasten van de Voedselbank Houten.

Gaandeweg ontstond het idee om ook in houten iets te organiseren voor devoedselbank. De Loopgroep Houten, organiseert regelmatig een vlinderloop en dooreen en ander te combineren is de deze bijzondere editie van de vlinderloop totstand gekomen.

Een deel van het inschrijfgeld voor deze vlinderloop is bestemd voor #teamVBH en dus voor de voedselbank. Het weer was super, de sfeer was goed en het aantal deelnemers veelbelovend.