Geld lenen om jouw nieuwe huis in Houten aan te schaffen

25-10-2019, 13:57 |Van onze partner

In de regio van Houten worden op het moment meerdere nieuwe huizen gebouwd op aantrekkelijke locaties. Zulke woningen kosten natuurlijk veel geld, maar gelukkig kun je hiervoor geld lenen. Zodoende zou jij de eigenaar kunnen worden van een prachtig nieuw huis in Houten, zoals de woningen die je hieronder ziet. Bovendien is jouw lening vergelijken met andere verstandig, zodat jij zeker weet dat jouw lening perfect past bij jouw budget en voorkeuren. 
 

Boemerang
In Houten vind je onder meer het nieuwbouwproject genaamd Boemerang. Dit project bestaat uit 32 huizen, Boemerang is dan ook een appartementencomplex. De verwachting is dat deze appartementen omstreeks januari 2021 klaar zijn om opgeleverd te worden. Het project bestaat uit meerdere type woningen, om te beginnen met Type A. Dit is de goedkoopste variant en kost bijna 300 duizend euro. Zo een appartement bestaat uit 3 kamers met in totaal 74 vierkante meter woonruimte. Type D is een stukje duurder, dit kost je hoogstens 369.500 euro. Dit is dan ook net wat groter dan Type A. Het heeft een woonruimte van 93 vierkante meter, wat verdeeld is over vier kamers. Het duurste soort is Type G, wat een penthouse is van 156 vierkante meter met 4 kamers. Tussen Type A en G heb je naast Type D nog meer types die je zou kunnen aanschaffen.
 

De Kiem van Houten
In een groene regio van Houten wordt momenteel het project De Kiem van Houten gerealiseerd. Het is gelegen binnen de wijk Grassen-Noord en grenst hierdoor aan meerdere recreatieplassen. Bovendien ligt het vlakbij het winkelcentrum Castellum, zodoende kun jij gemakkelijk en snel boodschappen doen. Deze nieuwe buurt zal bestaan uit meerdere soorten woningen, waaronder vijf vrijstaande type villa’s. Deze hebben de namen Phalans, Hystrix, Danthonia, Castellia en Dimeria gekregen. Ze zijn ruim en rijkelijk aangekleed. Deze villa’s hebben drie woonlagen met een inhoud van 740 m3. Ze zijn voorzien van vijf slaapkamers, al kunnen ze uitgebreid worden tot zes slaapkamers. Naast de villa’s heb je ook nog twee type patiowoningen genaamd Arotide en Briza. Deze woningen hebben een grote woonkamer, woonkeuken, slaapkamer inclusief badkamer, toilet en berging. Je kunt de eerste verdieping van de Arotide en de Briza volledig zelf inrichten. Op deze manier kun je eventueel een tweede en een derde slaapkamer toevoegen. Je zou ook kunnen kiezen voor een kantoortje of voor een fitnessruimte. Je krijgt overigens ook een eigen parkeerplek voor jouw auto, wel zo handig.