Sportgala Houten 2018

Op maandag 4 februari 2019 is het Sportgala Houten 2018 in Sporthal de Slinger en het Theater Aan de Slinger. Het jaarlijks terugkerende Sportgala Houten is het erepodium om Houtense (top)sporters te eren en te waarderen die het afgelopen jaar belangrijke prestaties hebben neergezet. Daarnaast ziet Sportpunt Houten deze avond als een uitgelezen kans om de sportwereld en het (lokale) bedrijfsleven bij elkaar te brengen.

Het voorprogramma is veelbelovend! Met Sportvrouw Houten 2012 en voormalig Rugby Sevens International Tessa Veldhuis als gastvrouw/presentatrice, betaald voetbalscheidsrechter én Houtenaar Jeroen Manschot, turnvereniging Attila Houten en muzikaal multitalent Emily van Orsouw is het een veelzijdig en attractief programma. Een prima begin van de avond om te netwerken en kennis te maken met partners van het Sportgala Houten, de politiek én de genomineerde sporters. En ook nog eens te genieten van een vier gangen diner verzorgd door onze lokale partner Food 'n' Mood.

Vanaf 20.00 uur worden de deuren van Theater Aan de Slinger geopend en om 20.30 uur wordt gestart met de uitreiking van de Sportprijzen. Er worden prijzen uitgereikt aan de beste Sporter, Sporttalent, Sportploeg, Sportvrijwilliger en nieuw dit jaar het beste Schoolsportinitiatief. In stijl wordt afgesloten met een hapje en drankje in de foyer.

Sporter 2017 Sportploeg 2017

Sportvrijwilliger 2017 

 

Meer informatie over de genomineerden kun je teruglezen op: Sportgala Houten Genomineerden 2018

Direct uw stem uitbrengen? Klik dan op onderstaande button!

Stem nu op je favoriet