• Feestelijke heropening van Albert Heijn Het Rond Houten

    Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Houten: meer vers, meer ruimte en technische snufjes

HOUTEN Albert Heijn in winkelcentrum Het Rond in Houten is na een ingrijpende verbouwing weer open. De winkel heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De heropening trok veel belangstelling. Supermarktmanager Martin van der Helm en zijn team kregen meteen al veel complimenten over de vernieuwde winkel.

Hans Spitsbaard, de winnaar van het 5e seizoen van ‘Heel Holland bakt’, verrichtte de officiële openingshandeling. ,,Hij komt uit Houten en doet graag boodschappen bij ons. We vinden het fantastisch dat Hans Spitsbaard samen met ons de heropening wilde vieren”, aldus Martin van der Helm.

VERS De verbouwing bleef binnen de bestaande muren, maar door een slimme herinrichting is het binnenin nu veel ruimer. Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Met dry misting, een fijne verneveling van water, blijft alles langer vers. Het versaanbod is groot en gevarieerd. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.

GRILL EN OVEN Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra uitgebreid aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Vers van de grill komen allerlei lekkernijen zoals kippenvleugels, grillworst en gehaktballetjes. Die kun je warm ter plekke eten of koud mee naar huis nemen. Bij de bakkerij vinden klanten heerlijk geurend brood, zo uit de oven, en taarten, taartjes, koek en bonbons.

GEMAKKELIJK Albert Heijn Het Rond wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Daarom zijn er meer zelfscankassa’s en hangen er overal grote beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Er zijn elektronische schapkaartjes waarmee sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Ook kun je er goed parkeren; de eerste twee uur zijn gratis. Martin van der Helm: “Kies voor parkeergarage Kruitmolen. Die ligt dicht bij onze winkel. Je bent dan heel snel binnen.”

Albert Heijn aan Onderdoor 66 in Houten is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 10:00 tot 20:00 uur.