Zonnebloemmiddag met de tafeldames

HOUTEN Zaterdagmiddag werden er traditiegetrouw schalen vol met wafels gebakken door vrijwilligers van de Zonnebloem Houten. Er was een zaal vol gasten in College de Heemlanden om deze te verorberen.

Daartussen liepen Cato en Mies, "de Tafeldames", als fraai gedekte tafel , rond om met iedereen een praatje te maken en alles te horen over de Zonnebloem.

De meegebrachte spelletjes kwamen op de tafels en al gauw vormden zich groepjes die zich aan een spel waagden. Vooral Rummikub, klaverjassen en Scrabble waren erg in trek. Maar ook van de sjoelbak werd fanatiek gebruik gemaakt.

"De Tafeldames" hadden intussen een sketch over de Zonnebloem gemaakt. Ze brachten op het toneel de Zonnebloem tot leven, door als een gast en een vrijwilliger een hilarisch stuk op te voeren over verwachtingen die zowel de gast als de vrijwilliger hebben over de Zonnebloem, maar niet altijd hetzelfde hoeven te zijn.

Het was een erg gezellige en druk bezochte middag. Wilt u meer weten over de Zonnebloem? Kijk dan ook eens op de website: https://www.zonnebloem.nl/houten/nieuws.