Zingen is leuk: Doe mee met het Sabra-Jubileumconcert!

SCHALKWIJK Iedereen kan zingen. In ieder geval klinkt het best tof onder de douche. Maar wil je het ook eens uittesten in het 'echt', zonder je direct te verbinden aan een koor? Dan heb je hier nu een unieke gelegenheid voor!

 

Het Sabra Koor uit Schalkwijk bestaat op 10 december namelijk 25 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseert Zangkoor Sabra een Jubileumconcert. Er is hiervoor een keuze gemaakt uit de favoriete liederen van het gevarieerde brede repertoire. Het belooft echt een geweldige happening te worden.  Want het zingen wordt instrumentaal ondersteund door diverse inspirerende muzikanten.

 

Heb je zin om nu ècht eens uit te proberen of je stem mooi kleurt met andere stemmen, doe dan gerust mee. Iedereen is welkom, ook oud-leden. Geef je op voor 1 augustus bij: info.sabrakoor@gmail.com .

Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en - als je het weet - je stemsoort (bas, tenor, alt of sopraan).

De repetities voor ons jubileumconcert zijn: 24 oktober, 7 november, 14 november, 21 november en 28 november. De generale repetitie is op zaterdag 26 november vanaf 13.00 uur. En uiteraard moet je 10 december, de datum van het concert, vrijhouden. Men repeteert op maandagavond in het Lucashuis in Schalkwijk.