Workshop voor zzp'ers: Verbeter je ondernemersstijl!

HOUTEN In welke branche je ook werkt als zzp'er: een goede eerste indruk maken is essentieel bij het verwerven van opdrachten. In deze outdoor-workshop kun je aan de hand van grondoefeningen naast het paard ontdekken hoe jij verbinding maakt. Wat je sterke en zwakke punten zijn. Paarden spiegelen perfect je houding en gedrag. Ze reageren heel direct op hoe jij hen benadert. Actie, reactie. Wat je geeft, ontvang je terug. Samen maak je de communicatie. Je krijgt inzicht en praktische tips om je stijl van ondernemen te verbeteren.

Workshopleiders

Ton Kasteleijn, Semfer coaching & training.

Ton is loopbaancoach. Hij zet zich in voor bedrijven (teamwork, leiderschap en communicatie/teamuitjes) en voor particulieren (persoonlijke ontwikkeling - werk of privé). Ton vormt samen met Wilma en Joe het paardencoachingteam. Voor meer informatie www.semfer.nl

Wilma Rijersen van Buuren, Wil & Zijn.

Gespecialiseerd in zorg door begeleiding met dieren, in het bijzonder paarden. Ze groeide op met paarden, heeft veel kennis en ervaring en is onder andere paardenluisteraar.

Joe Kilvington, JTK Horsemanship.

Joe werkte in Australië met paarden op basis van Natural Horsemanship. Daarbij train je paarden op een natuurlijke en paardvriendelijke manier. Hij traint paarden van particuliere eigenaren en is paardenluisteraar bij de outdoor-coaching.

Datum: Vrijdag 16 september 2016

Tijd: 10.00 - 12.00 uur

Locatie: Boerderij Rijsbrugge, Rijsbruggeweg 5-7, 3981 HN Bunnik

Kosten: Slechts € 10,00 per persoon (contant meenemen svp)

Aanmelden

Mail naar info@ijkpunt.nl <mailto:info@ijkpunt.nl> o.v.v. 'Aanmelding workshop 16 september 2016'.

Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Wees er dus snel bij! VOL=VOL