Workshop 'Samen weet je meer'

HOUTEN Op donderdagavond 18 mei organiseert belangenvereniging Sien de workshop 'Samen weet je meer!' Een bijeenkomst waar ouders/mantelzorgers én professionals rondom iemand met een beperking alle ruimte krijgen om kennis te maken en vragen te stellen.

Tijdens deze avond zijn ouders, mantelzorgers en betrokken organisaties samen om met elkaar antwoorden te vinden op vragen rondom kinderen en volwassenen die zorg nodig hebben. Voor veel ouders en mantelzorgers zijn niet alle mogelijkheden bekend die er in Houten zijn voor zorg, ondersteuning en activiteiten op het gebied van sport en vrije tijd voor speciale doelgroepen. Op 18 mei krijgen organisaties de kans zich voor te stellen en ouders de ruimte om zich te laten informeren. Onder andere HandjeHelpen, van Houten & Co, het Sociaal Team Houten en Sportpunt Houten leveren een bijdrage. Ontdek de kracht van delen!

De workshop 'Samen weet je meer' wordt gegeven op 18 mei van 19.30 tot 22.00 uur in De Lichtboog. De bijeenkomst is gratis dankzij financiering van de gemeente Houten. Wel graag aanmelden bij: jolanda@sien.nl