Workshop 'Samen weet je meer'

HOUTEN Op dinsdagavond 20 september organiseert belangenvereniging Sien de workshop 'Samen weet je meer!' Een interactieve workshop waarbij ouders en mantelzorgers rondom iemand met een beperking alle ruimte krijgen om vragen te stellen en oplossingen te vinden. Voor deze workshop zijn zowel ouders als professionals in de zorg van harte welkom!

Tijdens deze avond inspireren ouders en betrokken organisaties elkaar om oplossingen te vinden en vanuit een nieuw perspectief naar persoonlijke situaties te kijken. De kennis en ervaring rondom het leven van uw kind kan voor u vanzelfsprekend zijn, maar is wellicht voor een ander de gouden tip. Ontdek de kracht van delen!

SIEN Belangenvereniging Sien biedt vanuit een jarenlange ervaring met families rond mensen met een beperking deze workshop aan.' Samen weet je meer ' is met name bedoeld voor ouders, familie en mantelzorgers van iemand met een (verstandelijke) beperking of autisme spectrum stoornis uit Houten en omgeving. Ook professionals in de zorg nodigen we van harte uit om hun kennis en ervaring te delen. De workshop wordt gegeven in De Lichtboog. De bijeenkomst is gratis dankzij financiering door de gemeente Houten. Meld u snel aan bij: jolanda@sien.nl<mailto:jolanda@sien.nl> of 06 - 51558580.