Workshop Samen sterk(er)!

HOUTEN Op dinsdagavond 30 januari organiseert belangenvereniging Sien de workshop Samen Sterk(er)! Een praktische workshop over het versterken van je sociale netwerk.

Een goed sociaal netwerk is voor iedereen belangrijk, zeker voor mensen die met zorg te maken hebben. Het helpt de druk op jezelf en je gezin te verminderen. En een netwerk biedt meer mogelijkheden om gewoon mee te doen net als ieder ander. Maar hoe doe je dat? Durf je om hulp te vragen en hoe pak je het aan? Belangenvereniging Sien geeft vanuit een jarenlange ervaring met dit thema een inspirerende workshop met veel praktische tips om je netwerk te versterken en vergroten.

De workshop is met name bedoeld voor ouders, familie en mantelzorgers van iemand met een (verstandelijke) beperking of autisme spectrum stoornis, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom! 'Samen sterk(er)' wordt gegeven op het kantoor aan de Randhoeve 221. De workshop is van 19.30 tot 22.00 uur. De bijeenkomst is gratis dankzij financiering van de gemeente Houten. Wel graag aanmelden bij: jolanda@sien.nl of 06 - 51558580.