Workshop 'Ik ben OK en jij bent OK'

HOUTEN Oudervereniging Pharos (voor ouders van hoogbegaafde kinderen) organiseert op dinsdag 29 maart vanaf 19.45 uur in College De Heemlanden de workshop 'Ik ben OK en jij bent OK', verzorgd door Hetty Jansen van HJTC.

De uitdaging bij communicatie ligt in het bereiken van de ander. Zonder aansluiting ofwel effectieve communicatie geen fijne relatie of weinig resultaat! Termen als passend onderwijs, het bieden van optimale ontwikkelingsmogelijkheden voor ieder kind, zijn prachtig. Maar wat vraagt dat van u als ouders en onderwijsprofessionals? Tijdens de workshop krijgt u inzicht en handvatten vanuit het Process Communication Model, een relatiemodel dat door vele mensen op velerlei terreinen al ruim 40 jaar met succes wordt toegepast. Door het identificeren van het basis-persoonlijkheidstype van het kind en het begrijpen van uw persoonlijkheidsstructuur en die van uw kind, ontdekt u welke voorkeursstijl u en uw kind hebben in communicatie en hoe uw kind echt gemotiveerd kan worden en daardoor lekkerder in het vel zit. Dit is voor alle betrokkenen een win-win-situatie.

Voor aanmeldingen (voor 26 maart) en meer informatie: secretariaat@pharosnl.nu. Entree: € 5 p.p., Pharos-leden gratis. Hetty Jansen-Verhagen, stressconsultant, PCM-trainer, personal coach en moeder van een hoogbegaafde zoon van 26 jaar, begeleidt onder meer ouders, scholen en hoogbegaafde kinderen. Doel: ieder kind optimaal begeleiden vanuit het principe 'Ik ben OK en jij bent OK', waardoor relaties verbeteren, resultaten optimaal worden en er weer plezier kan zijn.